GeenBekeuring.nl is dealer van dashcams van BlackVue, Thinkware en Nordväl.
Vooral Nordväl biedt met de DC102 een model met alle wenselijke opties tegen een ideale prijs-kwaliteitverhouding. Daarom brengen we deze extra onder de aandacht.

Nordväl DC102 2CH Dashcam 4K + Wi-Fi

De Nordväl DC102-4K is een stijlvolle en compacte dual dashcam met alle benodigde functies aan boord waaronder; uitgebreide parkeermodus, voor en achter opname, Wi-Fi, GPS en time-lapse opname.

Dankzij de True 4K voorcamera (3840p) en Full HD achter camera (1080p) voorzien van uitstekend nachtzicht leg je voortaan al je ritten vast in verbluffende beeldkwaliteit.

De Nordväl DC102-4K is de slimste keuze voor een dual dashcam met 4K resolutie voorzien van uitgebreide parkeermodus, geïntegreerde GPS, G-sensor en Wi-fi.

Wi-Fi

Dankzij ingebouwde Wi-Fi kunnen alle opnames worden bekeken via je smartphone of tablet. De beelden kunnen via de app eenvoudig worden om een eventuele gebeurtenis veilig op te slaan of te delen. Via de app kan je ook de instellingen wijzigen, live beelden inzien en meer.

Impact detectie

Met de ingebouwde impact detectie (G-sensor) ‘voelt’ de dashcam wanneer je een aanrijding hebt, hard moet remmen, moet uitwijken voor een andere bestuurder, enzovoorts. Aan de hand van de ingebouwde G-sensor maakt de dashcam opnames die in een digitale kluis worden gezet. Deze opnames worden hierdoor niet overschreven door de normale opnames en kunnen erg makkelijk worden teruggevonden.

Parkeermodus

Dankzij de optionele Nordväl PMPC01 vaste voedingskabel met accubewakingsfunctie, kan je blijven opnemen in parkeermodus, zonder het risico te lopen op een lege accu.

In parkeermodus heb je keuze uit verschillende opname mogelijkheden zoals impact detectie, bewegingsdetectie en time-lapse opname.

Ingebouwde GPS

Via de ingebouwde GPS module word de gereden snelheid in de opname getoond, en kan de gereden route op de kaart worden getoond in combinatie met de opnames.

Voorzijde 140˚ + achterzijde 135˚ groothoeklens

Aan beide zijden beschikt de camera over een groothoeklens met brede kijkhoeken van 140° graden aan de voorzijde en 135° graden aan de achterzijde. Zo hoef je onderweg geen onverwachte momenten meer te missen.

H.265 HEVC video compressie

Alle opnames worden opgeslagen met de H.265 HEVC (High Efficiency Video Coding). Deze video codering zorgt ervoor dat de opnames gecomprimeerd worden, maar wel de 4K 3840P opnamekwaliteit behouden.