We kennen allemaal natuurlijk de bekende app’s (zoals bv FM) maar daar bent u nog steeds afhankelijk van uw mede-weggebruikers die een radarcontrole hebben gemeld en van bekende trajectcontroles / flitspalen.
Ook kennen we van vroeger nog radardetectors achter de ruit zoals de Quintezz enzovoorts.
De radarsystemen van Justitie worden steeds beter en met een normale klassieke radardetector loopt u groot risico want u wordt in no-time van de weg geplukt. En vertrekt met een fikse boete en inleveren van uw apparatuur.

Indien je een radarantenne aan je Stinger systeem toevoegt heb je de optie om – voor daar waar toegestaan – met een fantastische radar detector te rijden. Voor superieure gevoeligheid en accuratesse gebruikt Stinger de meest hoogwaardige onderdelen en bouwen ze Stinger-unieke applicaties zoals ultra-snelle maar menselijk slimme kunstmatige intelligentie, parallel scanning, en omni-polariteit. Het is deze gevoeligheid-accuratesse combinatie die het rijden met Stinger radar zorgeloos maakt. Immers, het geeft je comfortabele waarschuwingsafstanden en een minimum aan vals alarm.

De Stinger ‘Radar Alerting’ functionaliteit biedt onovertroffen prestaties tegen zowel ‘vaste’ radarflitsers als ook de zogenaamde POP en Quick Trigger radarguns. Stinger’s radar antennes winnen al 25 jaar lang nagenoeg elke onafhankelijke test in Nederland en daarbuiten.

LANDELIJKE INBOUW BIJ U OP LOCATIE (of bij één van onze partner-locaties)

STINGER VIEW afbeeldingen:

STINGER STRIP afbeeldingen:

* Let op: Activering van radardetectie is in Nederland en enkele andere landen niet toegestaan. In deze landen kunt u eenvoudig met 2 drukken op de knop in slechts 2 seconden de radardetectie-software uitschakelen. U blijft dan GPS-radardetectie hebben waardoor de trajectcontroles en vaste palen wel gedetecteerd worden.
Gebruik van de radardetectiesoftware in Nederland en andere landen waar niet toegestaan zijn volledig op eigen risico indien u deze gebruikt.